info

Organisatie

Het Totaalfestival wordt georganiseerd door de Stichting Brood en Spelen Bladel. Deze stichting draait uitsluitend op vrijwilligers, en daar zijn we trots op!

Het hele jaar door

Met een groepje mensen zijn we het hele jaar door bezig. In november is de eerste vergadering weer, de plannen voor het nieuwe jaar worden gesmeed en door de winter heen krijgt de basis van het Totaalfestival langzaam vorm. De plattegrond wordt ingetekend, de vergunning aangevraagd en het festival wordt stukje voor stukje ingekleurd. In het nieuwe jaar starten een voor een de werkgroepen op. Zo zijn er werkgroepen voor progamma, techniek, vormgeving, publiciteit, eten & drinken, medewerkerscoördinatie en nog veel meer. Deze hebben allemaal de verantwoordelijkheid over een bepaald onderdeel. Hoe dichter bij het festival komt, hoe drukker het wordt en hoe meer mensen de kriebels krijgen en zich inzetten om op de openingsdag van start te kunnen gaan!

Tijdens het festival

En dan zijn er nog een boel vrijwilligers die helpen tijdens het opbouwen van het Totaalfestival tot het haar deuren opent. Heel de week zijn er zo’n 250 vrijwilligers in touw. Denk aan tenten opzetten, schilderen, biertjes tappen, bonnen verkopen, en nog veel, veel meer.

Ook zin om actief te worden?

Leuk! Alle handjes zijn welkom! Stuur een mailtje naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. om je in te schrijven of meer informatie op te vragen. Is het festival in volle gang? Loop dat gerust het terrein op en vraag bij de infokeet om meer informatie.

We zijn begonnen!

20286780 1438887019538085 8561708200377370286 o

Totaalfestival 2017 is geopend! Komen jullie deze week ook nog een kijkje nemen?

Foto: Wesley Maas

 

Half Bladel Bakt

halfbladelbakt

Wie jarig is trakteert, maar op het Totaalfestival doen we het natuurlijk nét even anders. Lees hier verder...

Deel je herinnering

Kom naar de container '40 jaar' en vertel je verhaal. Ankedotes, herinneringen, foto's of ander materiaal: wij zorgen dat het -direct!- in ons digitaal archief terecht komt.
Woensdag, vrijdag en zondag 15.00 - 16.30, donderdag 19.00 - 20.30 en zaterdag 17.00 -18.30.

Download de app!

Niks missen op het Totaalfestival? Download de app! Stel de app van TimeSquare in op Totaalfestival en je hebt je eigen programmaboekje in je broekzak of handtas. Like de optredens die jij graag wilt zien om een herinnering te krijgen en ontvang meteen de laatste nieuwtjes.

itunes app store logodownload android

40
take it easy

SPONSORS

Het Totaalfestival bedankt de sponsoren, alle begunstigers, bedrijven en instellingen die belangeloos hun medewerking verlenen en alle adverteerders in de festivalkrant! Mede dankzij hen kunnen we dit festival blijven organiseren.

nix

Onder de 18 jaar mag je geen alcohol. Echt niet. Nix. Niet kopen, en niet drinken. Ook niet als het van je ouders wel mag. Ben je wel 18 jaar en wil je dat laten zien? Haal dan een bandje bij het infopunt. Wel je ID laten zien natuurlijk.

© 2017 Totaalfestival Bladel. Foto's: Wesley Maas, Gerard Valckx e.a.