The Dawn Brothers

The Dawn Brothers

Hoewel deze vier jonge mannen uit Rotterdam niet met bloed verbonden zijn, zijn ze zeker broers. Geïnspireerd door grote klassieke liedsmeden zoals The Band, CCR, The Rolling Stones en Otis Redding, pompen ze liedjes uit, spelen de oude zielen van de toekomst in een pure Americana stijl en met de onstoppelijke energie van een donderende diesel trein.

De Dawn Brothers zullen je 'movin' en ‘groovin' krijgen, de hele avond zweterig en plakkerig, in de donkere avond een vlam van ontvlambaar plezier die alleen maar kan ontbranden.

Zij rennen een golf van het verleden naar de toekomst, bewijzen nogmaals dat er geen tijd zoals het heden is. Wat ze samen bereiken is het echte sappige sap dat je ziel helemaal voelt en je lichaam aanvoelt als een blad schuddend aan een boom.

De Dawn Brothers, een kracht waarmee rekening wordt gehouden.

Datum

dinsdag 25 juli 2017 20:30

Soort

20.30, oude zielen van de toekomst
40
take it easy

SPONSORS

Het Totaalfestival bedankt de sponsoren, alle begunstigers, bedrijven en instellingen die belangeloos hun medewerking verlenen en alle adverteerders in de festivalkrant! Mede dankzij hen kunnen we dit festival blijven organiseren.

nix

Onder de 18 jaar mag je geen alcohol. Echt niet. Nix. Niet kopen, en niet drinken. Ook niet als het van je ouders wel mag. Ben je wel 18 jaar en wil je dat laten zien? Haal dan een bandje bij het infopunt. Wel je ID laten zien natuurlijk.

© 2017 Totaalfestival Bladel. Foto's: Wesley Maas, Gerard Valckx e.a.