Big Marc & Triple Kingsize

Big Marc & Triple Kingsize

Big Marc & Triple Kingsize, de band met Jeroen Kant, speelt tijdloze bluesklassiekers.

De frontman is ‘the Big Marc’ Marc Bocken. Hij is echt een bluesman in hart en nieren. “Ik heb Albert King, BB King, Freddie King en alle andere ‘Kings’ wel in mijn platenkast staan.”
Singersongwriter Jeroen Kant is van de categorie mijmerende liedjes, maar bij Big Marc & Triple Kingsize staat hij te hengsten op een elektrische gitaar. Samen met Judith Renkema op de bas en Luuk Adams op drums is de band compleet. “Sinds de zomer van vorig jaar is deze band ontstaan na een sessie in café Weemoed in Tilburg. We vonden het spelen van bluesmuziek zo leuk dat we een band zijn gaan vormen.”

Datum

donderdag 27 juli 2017 18:45

Soort

18.45, vette blues
40
take it easy

SPONSORS

Het Totaalfestival bedankt de sponsoren, alle begunstigers, bedrijven en instellingen die belangeloos hun medewerking verlenen en alle adverteerders in de festivalkrant! Mede dankzij hen kunnen we dit festival blijven organiseren.

nix

Onder de 18 jaar mag je geen alcohol. Echt niet. Nix. Niet kopen, en niet drinken. Ook niet als het van je ouders wel mag. Ben je wel 18 jaar en wil je dat laten zien? Haal dan een bandje bij het infopunt. Wel je ID laten zien natuurlijk.

© 2017 Totaalfestival Bladel. Foto's: Wesley Maas, Gerard Valckx e.a.