info

Afrikaanse ritmes

Annemiek van Limpt, Netersel 

'Mijn herinnering gaat denk ik ongeveer 20 jaar terug. Er was toen op een avond een geweldige ritmische echte Afrikaanse band met verschillende djembee's.

Niemand kon stil blijven staan en toen ik vooraan stond hesen 2 afrikanen mij het podium op om daar in eerste instantie in mijn uppie op het podium 'uit mijn dak' te gaan. Later volgden natuurlijk meerdere mensen... Ik weet dat er foto's gemaakt zijn en zou het geweldig vinden als ik een foto van mezelf temidden van deze fantastische band zou kunnen bemachtigen.'

- Weet u welke band er bedoeld wordt en heeft u heel toevallig foto's die bij deze herinnering passen? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en wij zorgen dat de foto's bij Annemiek terecht komen.

 

Tf2017

SPONSORS

Het Totaalfestival bedankt de sponsoren, alle begunstigers, bedrijven en instellingen die belangeloos hun medewerking verlenen en alle adverteerders in de festivalkrant! Mede dankzij hen kunnen we dit festival blijven organiseren.

nix

Onder de 18 jaar mag je geen alcohol. Echt niet. Nix. Niet kopen, en niet drinken. Ook niet als het van je ouders wel mag. Ben je wel 18 jaar en wil je dat laten zien? Haal dan een bandje bij het infopunt. Wel je ID laten zien natuurlijk.

© 2018 Totaalfestival Bladel. Foto's: Wesley Maas, Gerard Valckx e.a.

Please publish modules in offcanvas position.