info

Bands die je niks zeggen, maar die je heel veel doen

Joris Bogaerts

'Vroeger ging je zeker niet op vakantie tijdens de zomerfeesten, dan had je echt iets gemist.

De opzet en indeling was steeds anders. Bijvoorbeeld met die botsautotent. Een jaar was er ook een wand met hokjes waar allerlei barbies in stonden opgesteld. En de cocktailbar, dat mag ook wel weer in ’t vat. Ze hadden kortere en langere rietjes waardoor iedereen aan het slurpen was.

De variëteit aan muziek, dat is wel bijzonder. Vorig jaar bijvoorbeeld die Australische band, die was echt goed. Het zijn allemaal bands waar je als je ze op een flyer ziet staan, dat je daar niet heen zou gaan omdat je ze niet kent. Maar op de zomerfeesten kom je ze gewoon tegen. Bands die je niks zeggen, maar die je heel veel doen.'

Tf2017

SPONSORS

Het Totaalfestival bedankt de sponsoren, alle begunstigers, bedrijven en instellingen die belangeloos hun medewerking verlenen en alle adverteerders in de festivalkrant! Mede dankzij hen kunnen we dit festival blijven organiseren.

nix

Onder de 18 jaar mag je geen alcohol. Echt niet. Nix. Niet kopen, en niet drinken. Ook niet als het van je ouders wel mag. Ben je wel 18 jaar en wil je dat laten zien? Haal dan een bandje bij het infopunt. Wel je ID laten zien natuurlijk.

© 2018 Totaalfestival Bladel. Foto's: Wesley Maas, Gerard Valckx e.a.

Please publish modules in offcanvas position.