info

Locatie

Het Totaalfestival vindt plaats op de Egytpische Poort aan de bossingel 3 in Bladel, naast de provinciale weg bij het zwembad. Een locatie tegen de kern van Bladel aan. Het is maar 800 meter vanaf de markt!

Parkeren van je auto

Je auto parkeren kan bij voetbalvereniging Bladella. Vanaf de bredasebaan staan bordjes met ‘Parkeren Totaalfestival’ en je wordt vanzelf naar de parkeerplaats geleid. Je kunt vanaf de parkeerplaats in een paar minuutjes naar het festivalterrein lopen.

Parkeren van je fiets

Je fiets kun je neerzetten naast het festivalterrein. Bij het oprijden van de bossingel verwelkomen onze vrijwilligers jou en ze wijzen je een mooi plekje voor je fiets. Fijn als je je fiets in onze fietsenstalling zet zodat we losse fietsen door heel de straat - en overlast voor de buren - te voorkomen.

1978 tot nu

In 2017 vond het Totaalfestival voor de 40e keer plaats, vroeger -zo weten wij allen nog- onder de naam 'Bladelse Zomerfeesten'. En daar zijn we een best een beetje trots op. In die 40 jaar is er veel gebeurd en veel veranderd. En omdat het toch zonde is dat die herinneringen verloren zouden gaan hebben we een digitaal archief opgezet op de site. Dat archief blijft. Het is de bedoeling dat dit steeds gevuld kan blijven worden met nieuwe én oude anekdotes, herinneringen, foto's. Heb jij nog een bijzonder Zomerfeesten / Totaalfestival verhaal te vertellen? Mooie foto's of ander materiaal? Mail dan naar ikweetnog@totaalfestival.nl en wij zorgen dat het vereeuwigd wordt in het archief.

Ook leuk: Lex Peeters maakte een lange lijst vol luisterplezier en flashbacks in Spotify: De Bladelse Zomerfeesten Best Of...

spotify 2 512

Tf2017

SPONSORS

Het Totaalfestival bedankt de sponsoren, alle begunstigers, bedrijven en instellingen die belangeloos hun medewerking verlenen. Mede dankzij hen kunnen we dit festival blijven organiseren.

nix

Onder de 18 jaar mag je geen alcohol. Echt niet. Nix. Niet kopen, en niet drinken. Ook niet als het van je ouders wel mag. Ben je wel 18 jaar en wil je dat laten zien? Haal dan een bandje bij het infopunt. Wel je ID laten zien natuurlijk.

© 2022 Totaalfestival Bladel. Foto's: Wesley Maas, Gerard Valckx e.a.

Please publish modules in offcanvas position.