vrijwilligers

Zijn ze gek of zo??

Natuurlijk is het te gek als bezoeker op het Totaalfestival. Maar er is iets dat nog leuker is: meewerken. Het leukste feestje bouw je immers zelf!

Het Totaalfestival wordt compleet georganiseerd door (meer dan 200!) vrijwilligers. Een kleine groep is tijdens het jaar door actief en hoe dichterbij het festival komt, hoe meer handjes er gaan wapperen. Er is van alles te doen: tentjes opbouwen, decor schilderen, achter de bar staan, in de kassa bonnen verkopen, artiesten verzorgen, bekers ophalen, meehelpen met kinderactiviteiten en er gebeurd nog veel en veel meer.

Wat krijg je er voor terug?

Een heel goed gevoel, een goede maaltijd op dagen dat je meewerkt, aantrekkelijk geprijsde drankjes, een onvergetelijke zomer en een boel nieuwe vrienden! Waarschuwing: het TF-virus is wel besmettelijk.

Dat wil ik ook!

Lijkt je dat wel wat en zin om actief te worden? Stuur een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en geef je op. Is de opbouw al begonnen of is het festival al in volle gang? Loop dan gerust het festivalterrein op en meld je bij de infokeet, dan schrijven wij je meteen in en kan je aan de slag!

1978 tot nu

In 2017 vond het Totaalfestival voor de 40e keer plaats, vroeger -zo weten wij allen nog- onder de naam 'Bladelse Zomerfeesten'. En daar zijn we een best een beetje trots op. In die 40 jaar is er veel gebeurd en veel veranderd. En omdat het toch zonde is dat die herinneringen verloren zouden gaan hebben we een digitaal archief opgezet op de site. Dat archief blijft. Het is de bedoeling dat dit steeds gevuld kan blijven worden met nieuwe én oude anekdotes, herinneringen, foto's. Heb jij nog een bijzonder Zomerfeesten / Totaalfestival verhaal te vertellen? Mooie foto's of ander materiaal? Mail dan naar ikweetnog@totaalfestival.nl en wij zorgen dat het vereeuwigd wordt in het archief.

Ook leuk: Lex Peeters maakte een lange lijst vol luisterplezier en flashbacks in Spotify: De Bladelse Zomerfeesten Best Of...

spotify 2 512

Tf2017

SPONSORS

Het Totaalfestival bedankt de sponsoren, alle begunstigers, bedrijven en instellingen die belangeloos hun medewerking verlenen. Mede dankzij hen kunnen we dit festival blijven organiseren.

nix

Onder de 18 jaar mag je geen alcohol. Echt niet. Nix. Niet kopen, en niet drinken. Ook niet als het van je ouders wel mag. Ben je wel 18 jaar en wil je dat laten zien? Haal dan een bandje bij het infopunt. Wel je ID laten zien natuurlijk.

© 2022 Totaalfestival Bladel. Foto's: Wesley Maas, Gerard Valckx e.a.

Please publish modules in offcanvas position.