kinderprogramma

Neem je zwemboek mee!

Zwembad de Smagtenbocht is vanaf het festivalterrein heel gemakkelijk bereikbaar. Neem dus gerust elke dag je zwembroek mee!

Op dinsdagavond knalt het Totaalfestival in het zwembad los met Discozwemmen van 19.00 tot 21.00 uur. De dagen erna, van woensdag tot en met zondag, is het zwembad open van 13.00 tot 17.00 uur voor een verfrissende duik.

Wil je tussendoor iets eten of drinken bij het zwembad? Je kunt betalen met geld maar ook met de Totaalfestival consumptiebonnen!

De Totaalfestival Strippenkaart

Weet jij zeker dat je een plons wilt nemen? Haal dan de Totaalfestival zwemstrippenkaart! Koop voor 5,00 euro een kaartje bij het zwembad of het infopunt. Wat je daarvoor kunt doen?

  • 1x vrij zwemmen
  • 1x ranja drinken
  • 1x een zakje chips halen
  • 1x afkoelen met een raketje

De strippenkaart kun je vooraf en tijdens het Totaalfestival kopen bij Zwembad de Smagtenbocht. Voor vragen mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel 0497-387003.

We zijn begonnen!

20286780 1438887019538085 8561708200377370286 o

Totaalfestival 2017 is geopend! Komen jullie deze week ook nog een kijkje nemen?

Foto: Wesley Maas

 

Half Bladel Bakt

halfbladelbakt

Wie jarig is trakteert, maar op het Totaalfestival doen we het natuurlijk nét even anders. Lees hier verder...

1978 tot nu

Het zal je niet ontgaan zijn, in 2017 vond het Totaalfestival voor de 40e keer plaats, vroeger uiteraard onder de naam 'Bladelse Zomerfeesten'. En daar zijn we een best een beetje trots op. In die 40 jaar is er veel gebeurd en veel veranderd. En omdat het toch zonde is dat die herinneringen verloren zouden gaan hebben we een digitaal archief opgezet op de site. Dat archief blijft. Het is de bedoeling dat dit steeds gevuld kan blijven worden met nieuwe én oude anekdotes, herinneringen, foto's. Heb jij nog een bijzonder Zomerfeesten / Totaalfestival verhaal te vertellen? Mooie foto's of ander materiaal? Mail dan naar ikweetnog@totaalfestival.nl en wij zorgen dat het vereeuwigd wordt in het archief.

Download de app!

Niks missen op het Totaalfestival? Download de app! Stel de app van TimeSquare in op Totaalfestival en je hebt je eigen programmaboekje in je broekzak of handtas. Like de optredens die jij graag wilt zien om een herinnering te krijgen en ontvang meteen de laatste nieuwtjes.

itunes app store logodownload android

Tf2017

SPONSORS

Het Totaalfestival bedankt de sponsoren, alle begunstigers, bedrijven en instellingen die belangeloos hun medewerking verlenen en alle adverteerders in de festivalkrant! Mede dankzij hen kunnen we dit festival blijven organiseren.

nix

Onder de 18 jaar mag je geen alcohol. Echt niet. Nix. Niet kopen, en niet drinken. Ook niet als het van je ouders wel mag. Ben je wel 18 jaar en wil je dat laten zien? Haal dan een bandje bij het infopunt. Wel je ID laten zien natuurlijk.

© 2017 Totaalfestival Bladel. Foto's: Wesley Maas, Gerard Valckx e.a.