Skip to main content

Bladel   |   23 t/m 28 juli 2024   |   GRATIS TOEGANG

Wat is er voor kinderen te doen?


Het Totaalfestival is er natuurlijk niet alleen voor de grote mensen, maar ook voor jullie, de kleine rocksterren in spe! Trommel al je vrienden en vriendinnen op en beleef elke dag een ander avontuur.

Wat dacht je van een te gekke theatervoorstelling op vrijdag van niemand minder dan Tijl Damen? Lachen, gieren, brullen en meezingen gegarandeerd! Of een lesje zwaardvechten op donderdag? Doe je liever wat rustiger aan, dan verrassen we je ook met een hoop creatieve workshops. Op zaterdag beginnen we de dag superfanatiek met spectaculaire ochtendgymnastiek. Daarna rocken we door: lekker herrie maken met het fantastische Tijgerorkest!

Ook buiten de geplande activiteiten is er genoeg te beleven op het festival! Misschien kom je wel onverwacht terecht in een speurtocht of laat je je schminken tot jouw favoriete dier. Misschien vind je wel een enorme zandbak waarin je kunt graven naar schatten, of sproeiers om doorheen te rennen.

En als kers op de taart: haal dan je crossfiets maar uit de schuur (vergeet je helm niet!) en show je skills op de crossbaan! Durf jij de uitdaging aan? De crossbaan is vanaf donderdag elke dag open van openingstijd tot 21u.

Oh, en trouwens, we zijn altijd op zoek naar nieuwe grote én kleine helden die willen helpen bij het ophalen van de bekers. Dus als je nog energie over hebt, meld je dan vooral aan voor deze belangrijke missie bij een van de barren!

Kinderprogramma

elke dag

Opening terrein - 21:00 Fietscrossbaan

Donderdag

14:30 - 16:00 Kunstatelier
Kom je heerlijk creatief uitleven. Jouw creatie wordt als deze klaar is tentoongesteld op het festivalterrein
We zoeken naar gelang het weer een geschikte plek op het festivalterrein.
Alle leeftijden

16:00 - 17:00 Zwaardvechten
Duel-leren? Leren vechten als een echte piraat.
Dansvloer bij de kiosk
Let op: leeftijd 6 - 12 jaar, aanmelden vooraf bij de infokeet, max. aantal deelnemers 20

Vrijdag

14:00 - 14:45 Tijl Damen

15:30 - 17:00 Totaalfestival-mobile
Wij zorgen voor de materialen zodat jij je eigen Totaalfestival-mobile kunt maken. Deze mag je als deze klaar mee naar huis nemen en een mooi plekje geven!
We zoeken naar gelang het weer een geschikte plek op het festivalterrein.
Alle leeftijden

Zaterdag

12:00 - 12:50 Ochtendgym

14:00 - 15:00 Tijgerorkest

Zondag

14:00 - 15:00 Stefaan de Pelikaan

Onbepaalde tijd: Speurtocht