KOFFIE

KOFFIE

KOFFIE’s muziek laat zich niet makkelijk in een hokje plaatsen. Het is geen pure afrobeat, pop, funk of jazz want het is al deze stijlen samen en dat maakt KOFFIE tot een verrassende act op zowel de pop-, jazz- als electronica festivals.

Enerzijds is er met Valentijn (gitaar), Daniel (bas) en Abe (drums) de afrofunk sectie met wortels in de Amsterdamse popscene die op Fela Kuti en James Brown geïnspireerde grooves brengen met de energie van de oude Red Hot Chili Peppers. Anderzijds heeft KOFFIE de virtuoze instrumentalisten met als ritmisch blok percussionisten Steven en Vernon en jazzmasters saxofonisten Itai en Floris en toetsenist Niels. Juist deze opvallende blend is de kracht van KOFFIE. 

KOFFIE heeft een festivalreputatie opgebouwd als band die zowel weet te inspireren met virtuoze improvisaties en vermaarde afrobeat-grooves maar ook als gangmaker een goed feest weet neer te zetten.

Datum

donderdag 27 juli 2017 21:45

Soort

21.45, funky jazzy afrobeat
Tf2017

SPONSORS

Het Totaalfestival bedankt de sponsoren, alle begunstigers, bedrijven en instellingen die belangeloos hun medewerking verlenen en alle adverteerders in de festivalkrant! Mede dankzij hen kunnen we dit festival blijven organiseren.

nix

Onder de 18 jaar mag je geen alcohol. Echt niet. Nix. Niet kopen, en niet drinken. Ook niet als het van je ouders wel mag. Ben je wel 18 jaar en wil je dat laten zien? Haal dan een bandje bij het infopunt. Wel je ID laten zien natuurlijk.

© 2017 Totaalfestival Bladel. Foto's: Wesley Maas, Gerard Valckx e.a.