Muziekquiz

Muziekquiz

Ook dit jaar op het programma: de muziekquiz op donderdagmiddag! Dit jaar onder leiding van een nieuw duo, maar met dezelfde losse insteek en spirit die de quiz al jaren tot een succes maken. Of je nu groot fan bent van hedendaagse Londense grime, al die R&B top 40 hits uit de jaren 90 van voor tot achter mee kunt zingen of niet stil kunt blijven zitten bij progressive house: wij zorgen voor een toegankelijke maar uitdagende quiz mét live muziek!

Mee doen? Bedenk een leuke naam, trommel tot vijf van je vrienden op, kom vanaf half drie naar de place to be en zoek een tafeltje in de zon of uit de regen. Meld je daar aan met de inleg van twee bonnetjes per teamlid en wij doen de rest. Om 15.00 uur stipt starten we met de eerste vraag en het einde is voorzien voor 17.15 met de uitslag. Nieuw: De inleg van alle deelnemers wordt verdeeld over de nummers één, twee en drie… Tot dan!

Datum

donderdag 27 juli 2017 15:00

Soort

15.00
Tf2017

SPONSORS

Het Totaalfestival bedankt de sponsoren, alle begunstigers, bedrijven en instellingen die belangeloos hun medewerking verlenen en alle adverteerders in de festivalkrant! Mede dankzij hen kunnen we dit festival blijven organiseren.

nix

Onder de 18 jaar mag je geen alcohol. Echt niet. Nix. Niet kopen, en niet drinken. Ook niet als het van je ouders wel mag. Ben je wel 18 jaar en wil je dat laten zien? Haal dan een bandje bij het infopunt. Wel je ID laten zien natuurlijk.

© 2017 Totaalfestival Bladel. Foto's: Wesley Maas, Gerard Valckx e.a.