MotorBongo

MotorBongo speelt pittige nieuwe live soundtracks bij beeldmateriaal & speelfilms. De muziek versterkt het beeld door te schakelen tussen ronkend, experimenteel, surf, jazz & soundscapes. Het MotorBongo-gereedschap varieert daarbij van drums, percussie, gitaar, bas, synth, samples tot Theremin. Niets mooiers dan films live begeleid te zien door een band als MotorBongo. Het blijft geweldig om films met ter plekke gemaakte muziek te zien, want zo ging het vroeger natuurlijk vaak ook. Maar MotorBongo - die wellicht wat aan Calexico of Sonic Youth doet denken - is andere kost dan het orgelwerk van weleer, waardoor de mooi getinte zwart-wit beelden en geheel nieuwe lading krijgen. Een voltreffer.

Datum

28 juli 2017

Details

21.15, live soundtrack
Tf2017

SPONSORS

Het Totaalfestival bedankt de sponsoren, alle begunstigers, bedrijven en instellingen die belangeloos hun medewerking verlenen en alle adverteerders in de festivalkrant! Mede dankzij hen kunnen we dit festival blijven organiseren.

nix

Onder de 18 jaar mag je geen alcohol. Echt niet. Nix. Niet kopen, en niet drinken. Ook niet als het van je ouders wel mag. Ben je wel 18 jaar en wil je dat laten zien? Haal dan een bandje bij het infopunt. Wel je ID laten zien natuurlijk.

© 2018 Totaalfestival Bladel. Foto's: Wesley Maas, Gerard Valckx e.a.