New Cool Collective

New Cool Collective

New Cool Collective werd opgericht in 1993, aanvankelijk als het ‘live dans-vehikel’ van de toenmalige DJ Graham B, bekend van Neerlands eerste jazzdance. NCC heeft een blijvende, eigen stijl van Jazzdance op de kaart gezet met de best denkbare instrumentale dansbare en energieke muziek.

De band laat zich heel breed en werelds inspireren door onder meer het Senegalese Orchestra Baobab, psychedelische cumbia, Italiaanse cinema muziek en meerdere grote jazz helden. NCC voelt zich op z’n best met frontman saxofonist Benjamin Herman, in de klassieke mix van soul, jazz en pop, met een vleugje van de retro pop-jazz van Matt Bianco.
Hier op het Totaalfestival komen ze doen waar ze goed in zijn: zorgen voor een groot feest, waarbij het publiek niet de kans krijgt om stil te staan en keer op keer verrast wordt.

Datum

woensdag 26 juli 2017 21:30

Soort

21.30, jazzdance
Tf2017

SPONSORS

Het Totaalfestival bedankt de sponsoren, alle begunstigers, bedrijven en instellingen die belangeloos hun medewerking verlenen en alle adverteerders in de festivalkrant! Mede dankzij hen kunnen we dit festival blijven organiseren.

nix

Onder de 18 jaar mag je geen alcohol. Echt niet. Nix. Niet kopen, en niet drinken. Ook niet als het van je ouders wel mag. Ben je wel 18 jaar en wil je dat laten zien? Haal dan een bandje bij het infopunt. Wel je ID laten zien natuurlijk.

© 2017 Totaalfestival Bladel. Foto's: Wesley Maas, Gerard Valckx e.a.