Vloeistof: WegWerpWereld

Vloeistof: WegWerpWereld

In tegenstelling tot President Trump die recentelijk uit het Parijs akkoord stapte, staat het Totaalfestival voor het behoud van onze planeet. We geven ruimte aan het Tilburgse dansgezelschap Vloeistof. De vier dansers vertellen het verhaal van wegwerpbestek, wegwerpcamera’s en wegwerpbarbecues. Waar gaat jouw afval heen? Verdwijnt het op magische wijze of stapelt het op een plek buiten jouw gezichtsveld? In de dansvoorstelling zie je vuilnismannen die tevergeefs proberen op te ruimen. Ze wensen duurzaamheid.

Vloeistof combineert dans en actuele problemen op een bijzonder manier. Ze nemen het gedrag van de mens onder de loep en leggen een focus op absurdisme in het alledaagse. Op het Totaalfestival speelt Vloeistof hun voorstelling maar liefst zes keer in hun kleine container vol welvaartsresten.

Zaterdag: 13.30, 14.30, 15.00, 15.30, 17.00, 17.30

Datum

zaterdag 29 juli 2017 13:30

Soort

dansvoorstelling, div. tijden
Tf2017

SPONSORS

Het Totaalfestival bedankt de sponsoren, alle begunstigers, bedrijven en instellingen die belangeloos hun medewerking verlenen en alle adverteerders in de festivalkrant! Mede dankzij hen kunnen we dit festival blijven organiseren.

nix

Onder de 18 jaar mag je geen alcohol. Echt niet. Nix. Niet kopen, en niet drinken. Ook niet als het van je ouders wel mag. Ben je wel 18 jaar en wil je dat laten zien? Haal dan een bandje bij het infopunt. Wel je ID laten zien natuurlijk.

© 2017 Totaalfestival Bladel. Foto's: Wesley Maas, Gerard Valckx e.a.