Wa, Echt!?

Wa, Echt!?

In de Wa, Echt?! loods | 17.30-18.00

Iedere dag rond het avondeten verzorgt het Totaalfestival voor het tweede jaar op rij een half uurtje braintertainment. Schuif met je daghap of andere etenswaar op schoot gezellig aan om de door de alcohol afgebroken hersenverbindingen weer tot een nieuw elan te tillen. Mis jij de kromkommer in de supermarkt, wil jij meer weten over de vroege jaren van de zomerfeesten, wordt de samenleving ouder, waar komt je koffie vandaan en vindt het Totaalfestival straks nog plaats op de Egyptische poort? Kom kijken, luisteren, verbaas u en praat mee.


Geen Zwembad of Hotel? Wat wordt het wel? De Herontwikkeling van de Egyptische Poort.

Het best besproken stukje grond van Bladel is vandaag gespreksonderwerp op haar eigen terrein. Een gemeente, vijf teams van jonge ontwerpers, vijf visies voor de herontwikkeling van de Egyptische Poort en een kritisch publiek dat benieuwd is naar de toekomst van Cairo aan De Dommel.

Kom langs en hoor hoe de jonge ontwerpers hun plan uitleggen en verdedigen. Waar stem jij voor?

 

Datum

zaterdag 29 juli 2017 17:30

Soort

17.30, totaalcollege
Tf2017

SPONSORS

Het Totaalfestival bedankt de sponsoren, alle begunstigers, bedrijven en instellingen die belangeloos hun medewerking verlenen en alle adverteerders in de festivalkrant! Mede dankzij hen kunnen we dit festival blijven organiseren.

nix

Onder de 18 jaar mag je geen alcohol. Echt niet. Nix. Niet kopen, en niet drinken. Ook niet als het van je ouders wel mag. Ben je wel 18 jaar en wil je dat laten zien? Haal dan een bandje bij het infopunt. Wel je ID laten zien natuurlijk.

© 2017 Totaalfestival Bladel. Foto's: Wesley Maas, Gerard Valckx e.a.