kinderprogramma

Michiel Bles

'Het mooie van de Zomerfeesten is dat het een reünie is voor mensen die hier uit de buurt komen, ook voor mensen die hier niet meer wonen. Je hoeft dat niet vantevoren af te spreken, je weet gewoon dat 'iedereen' er weer is.

Dat is voor mij het leuke van dit festival. En het verandert steeds, dus ook al kom je elk jaar, er is steeds weer iets nieuws. Maar het DNA van het festival blijft hetzelfde.

Complimenten voor de programmeurs ook, ze weten altijd mooie dingen op het programma te zetten. Je komt altijd wat verrassends tegen. Jullie hebben wat dat betreft wel een educatieve functie. En dan is er altijd wel een klein groepje dat gaat dansen of voorin gaat staan, en dat haalt anderen de drempel over om wat dichterbij te gaan staan. Dan heb je ineens een moshpit bij 't Hof van Commerce, dat kan gewoon.
Ja, wij zijn er altijd wel, ook als het regent. Een keer regende het heel hard en had iemand nog een partytent in de auto liggen. Die hebben we toen maar voor het podium opgezet. Handig toch?'

1978 tot nu

In 2017 vond het Totaalfestival voor de 40e keer plaats, vroeger -zo weten wij allen nog- onder de naam 'Bladelse Zomerfeesten'. En daar zijn we een best een beetje trots op. In die 40 jaar is er veel gebeurd en veel veranderd. En omdat het toch zonde is dat die herinneringen verloren zouden gaan hebben we een digitaal archief opgezet op de site. Dat archief blijft. Het is de bedoeling dat dit steeds gevuld kan blijven worden met nieuwe én oude anekdotes, herinneringen, foto's. Heb jij nog een bijzonder Zomerfeesten / Totaalfestival verhaal te vertellen? Mooie foto's of ander materiaal? Mail dan naar ikweetnog@totaalfestival.nl en wij zorgen dat het vereeuwigd wordt in het archief.

Ook leuk: Lex Peeters maakte een lange lijst vol luisterplezier en flashbacks in Spotify: De Bladelse Zomerfeesten Best Of...

spotify 2 512

Tf2017

SPONSORS

Het Totaalfestival bedankt de sponsoren, alle begunstigers, bedrijven en instellingen die belangeloos hun medewerking verlenen. Mede dankzij hen kunnen we dit festival blijven organiseren.

nix

Onder de 18 jaar mag je geen alcohol. Echt niet. Nix. Niet kopen, en niet drinken. Ook niet als het van je ouders wel mag. Ben je wel 18 jaar en wil je dat laten zien? Haal dan een bandje bij het infopunt. Wel je ID laten zien natuurlijk.

© 2022 Totaalfestival Bladel. Foto's: Wesley Maas, Gerard Valckx e.a.

Please publish modules in offcanvas position.