Zorita

Zorita

Als een band zichzelf omschrijft als een ‘ranzige, rijkelijk riekende ratjetoe’, is onze aandacht gewekt. Accordeon, trompet, viool, bas drums, gitaren en een schurende stem van frontman Carlos Zorita Diaz: ja, dan moet de band Zorita wel een fijn gezelschap zijn. Een mix van pop, Zuid-Amerikaanse, Mediterrane en folk-invloeden door elkaar heen. Het achtkoppige Amsterdamse ensemble, dat in de finale van De Grote Prijs van Nederland (2010) en de Amsterdamse Popprijs (2009) stond, vindt zijn weg naar het Totaalfestival in Bladel en daar zijn wij wat blij mee.

Zorita bracht in 2012 het debuutalbum Amor y Muerte uit, dat de Nederlandse Top 100 binnenkwam op nummer 22. In de Alternative Album Top 30 stootte Zorita Jack White zelfs van de eerste plek af. Een groep om in de gaten te houden. Je hoort ze op Totaalfestival 2017.

Datum

zondag 30 juli 2017 21:45

Soort

21.45, mediterrane folk & pop
Tf2017

SPONSORS

Het Totaalfestival bedankt de sponsoren, alle begunstigers, bedrijven en instellingen die belangeloos hun medewerking verlenen en alle adverteerders in de festivalkrant! Mede dankzij hen kunnen we dit festival blijven organiseren.

nix

Onder de 18 jaar mag je geen alcohol. Echt niet. Nix. Niet kopen, en niet drinken. Ook niet als het van je ouders wel mag. Ben je wel 18 jaar en wil je dat laten zien? Haal dan een bandje bij het infopunt. Wel je ID laten zien natuurlijk.

© 2017 Totaalfestival Bladel. Foto's: Wesley Maas, Gerard Valckx e.a.