Señor Marküsen

Señor Marküsen

De one man soundsystem Señor Marküsen trakteert het publiek op heuse low-tech dance muziek. Zeg maar: hypnotische technomuziek. Apart, maar zeer lekker. De naam van de bandleider is Marcos, die in 2010 solo begon in de straten van Barcelona. Inmiddels zijn ze als groep te zien op diverse festivals in Europa. Jazeker, ook in Bladel.

De band, show of orkest, zoals ze zichzelf noemen, wil vooral plezier maken en de mensen aan het dansen krijgen. “De liefde stroomt van ons hart tot onze voeten… en weer terug,” laat Senor Markusen weten. Groovy, spacend, hypnotisch, maar bijzonder lekker. Zet je schrap.

Datum

zondag 30 juli 2017 20:15

Soort

20.15, one man soundsystem
Tf2017

SPONSORS

Het Totaalfestival bedankt de sponsoren, alle begunstigers, bedrijven en instellingen die belangeloos hun medewerking verlenen en alle adverteerders in de festivalkrant! Mede dankzij hen kunnen we dit festival blijven organiseren.

nix

Onder de 18 jaar mag je geen alcohol. Echt niet. Nix. Niet kopen, en niet drinken. Ook niet als het van je ouders wel mag. Ben je wel 18 jaar en wil je dat laten zien? Haal dan een bandje bij het infopunt. Wel je ID laten zien natuurlijk.

© 2017 Totaalfestival Bladel. Foto's: Wesley Maas, Gerard Valckx e.a.